Tafels

Al onze tafels worden ontworpen door Vlaame meubelmakers. Hierdoor hebben we unieke tafels in onze aanbod. Onze tafels zijn:

✔ Stijlvol

✔ Customizable

✔ Kwaliteit

Ons doel is om alle lokale meubelmakers te verzamelen op één website. Hierdoor kan je een uitgebreide aanbod bezichtigen. Wil je een meubelmaker ontmoeten vooraleer je een meubel bestelt? Geen probleem!  Heb je vragen over een tafel? Twijfel niet om ons te bellen, een bericht te sturen via Whatsapp of vul onze contactformulier in.

Welke type tafel heb je nodig?

Eettafel

Eettafel

Bureautafel

Bureautafel

Tv-meubel

Tv-meubel

Waarom kiezen voor een tafel van een lokale meubelmaker?

De Vlaamse meubelmakers met wie we werken ontwerpen heel mooie tafels. Elke meubelmaker heeft zijn eigen stijl. De meeste voorkomende stijlen zijn landelijk, industrieel, scandinavisch en modern. De tafels worden altijd heel professioneel afgewerkt. In sommige gevallen is een tafel complex in elkaar waardoor de meubelmaker het tafel bij jou zal moeten installeren. Het belangrijkste reden om een tafel bij een meubelmaker of Mr Dubois te bestellen is omdat je die tafel nog kan customizen. Je kan de standaard afmetingen kiezen uit de webshop of zelf jouw afmetingen doorgeven. Je kan ook andere zaken customizen zoals type hout of de structuur onder de tafel. Wil je een tafel customizen? Dan moet je ons bellen, een bericht sturen via Whatsapp of onze contactformulier invullen.

Als je een tafel bestelt via onze online meubelwinkel steun je de lokale economie. Je zet meteen een meubelmaker aan het werk maar je ondersteunt ook de gespecialiseerde houthandelaars. In de meeste gevallen wordt het hout bij gespecialiseerde zaken gekocht omdat ze beter kwaliteit hebben dan grote ketens. We werken samen met ondernemers die in bijberoep of zelfstandig zijn. Meubelmakers in bijberoep krijgen een extra kans om uiteindelijk zelfstandig te worden indien ze genoeg bestellingen ontvangen. Zelfstandigen kunnen zich minder zorgen maken indien ze via onze website meer bestellingen krijgen.

De kwaliteit van onze tafels is uitstekend in vergelijking met meubelketens. De materialen die onze meubelmakers gebruiken zijn kwalitatief beter. Het hout komt uit speciaal zaken. De technieken die gebruikt worden om de tafels in elkaar te steken hangen af van meubelmaker tot meubelmaker. Tafels met eenvoudige technieken zijn meestal goedkoper dan tafels die technisch ingewikkelder in elkaar zitten. Het gewicht van onze tafels spreekt vanzelf in vergelijking met industriële tafels.

We beginnen pas aan jouw tafel te werken wanneer je een bestelling plaatst en we het bedrag hebben ontvangen. We houden rekening met de aanpassingen die je wilt maken. Hierdoor kunnen we eigenlijk telkens tafels maken die op maat zijn.

× Chat met ons