Stoelen

Al onze stoelen worden ontworpen door lokale meubelmakers. Hierdoor kunnen we jou een unieke aanbod aanbieden. Waarom kiezen voor onze stoelen:

✔ Stijlvol

✔ Customizable

✔ Kwaliteit

We hebben tweedehands stoelen die een nieuw leven hebben gekregen en volledig nieuwe stoelen. Dit komt door het feit dat we het aanbod van lokale meubelmakers verzamelen en wij bepalen niet wat ze maken. Indien je vragen hebt, wanneer je onze aanbod doorneemt, aarzel niet om die te stellen. Je kan ons bereiken via telefoon, een bericht sturen via Whatsapp of door onze contactformulier in te vullen.

Maak kennis met onze nieuwste meubelmakers

Achter iedere meubel staat een gepassioneerd persoon. Ontdek wie ze zijn en hoe hun passie voor houten meubels is ontstaan. Wil je de meubels van een specifieke meubelmaker bezichtigen? Gebruik de Hashtag #naammeubelmaker in onze webshop.

Jans R.

Jans R.

#JansR

"Het zoektocht naar hout en oude meubels en die omvormen tot een stukje kunst is mijn grootste passie"

Meubelmaker regio Gent

 

Bart & Lucas

Bart & Lucas

#BartLucas

"Wij houden van hard werk maar het moet leuk blijven"

Meubelmaker Nederland

Sven C.

Sven C.

#SvenC

"Creativity takes courage"

Meubelmaker regio Vlaamse Ardennen

Waarom kiezen voor stoelen van een lokale meubelmaker?

In Vlaanderen zijn er heel getalenteerde meubelmakers die schitterende stoelen maken. Ze hebben elk hun genre. De ene maakt industriële meubels de andere landelijke. De meest voorkomende stijlen op onze website zijn Scandinavische, landelijke, industriële en moderne meubels. De stoelen die je hier kan vinden zijn altijd tot in de puntjes afgewerkt

Het grootste voordeel om met echte meubelmakers te werken is dat je ze kan customizen. Heb je leuke stoelen gezien in onze webshop maar je zou toch een aantal puntjes willen aanpassen? Neem dan contact met ons en we bespreken de mogelijkheden.

Je steunt de lokale economie als je stoelen via onze website koopt. Je zet meteen een meubelmaker aan het werk en je steunt ook de gespecialiseerde houthandelaars. De meubelmakers kunnen zich bezighouden met hun passie terwijl ze bestellingen ontvangen. We werken samen met ondernemers in bijberoep en zelfstandigen. Door veel opdrachten te geven aan aan ondernemers in bijberoep kunnen ze zich misschien ontplooien tot voltijdse professional. We willen zelfstandigen helpen door er voor te zorgen dat ze meer opdrachten binnenkrijgen. 

Je helpt niet enkel de meubelmakers door hier stoelen te bestellen. Een stoel kopen van een meubelmaker wil ook zeggen dat je kiest voor kwaliteit. De stoelen die je bij ons kan kopen zijn enerzijds stoelen die een tweede leven hebben gekregen. In dit geval heeft de meubelmaker de stoelen gevonden op een rommelmarkt en die zag er een opportuniteit in. Uiteraard kan je dan geen extra stoelen bestellen en ben je verplicht om het totale set te kopen. Je ontvangt dan unieke stoelen die slechts één keer verkrijgbaar zijn. Anderzijds zijn er stoelen die door de meubelmakers zijn ontworpen. Op dergelijke stoelen zijn er geen beperkingen aangezien de meubelmaker er altijd kan maken. 

× Chat met ons