Online meubelwinkel

Wij hebben een online meubelwinkel ontwikkelt zodat je gemakkelijk meubels kan kopen van Vlaamse meubelmakers. Wil je een meubel online bestellen? Dan ben je op het juiste adres! Bovendien koop je hier kwaliteit en steun je de lokale economie. Het feit dat we werken met lokale meubelmakers heeft enkele gevolgen voor het online bestellen van een meubel:

  1. Bekijk bij iedere meubel de leveringsperiode. Deze ligt hoger dan normale meubels omdat we zonder voorraad werken. Pas wanneer een bestelling binnenkomt en we het bedrag hebben ontvangen beginnen we aan de productie van het meubel.
  2. Heb je leuke meubels gezien in onze online meubelwinkel maar je wilt ze customizen vooraleer je een bestelling plaatst? In dit geval kan je ons bellen, een bericht sturen via Whatsapp of onze contactformulier invullen.
  3. Heb je leuke meubels online gezien maar je zou graag kennis maken met de meubelmaker die de meubels heeft ontworpen? Onthou de #naammeubelmaker die je kan zien bij iedere meubel en ga vervolgens naar meubelmakers (in ons menu). Daar kan je een afspraak boeken met die meubelmaker.
  4. Online meubels bestellen op afbetaling is niet mogelijk.

 

Tafels

Stoelen

Banken

Kasten

TV meubel

Bureautafel

 Bekijk onze laatste meubels

Hier vind je onze volledige collectie van meubels. De recentste meubels staan bovenaan. Wil je de evolutie volgen van onze collectie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief (onderaan pagina).

Online meubels België

Om de Belgische meubelmakers te steunen en meer specifiek de Vlaamse meubelmakers hebben we deze online meubelwinkel geopend. Je kan enerzijds kennis maken met Vlaamse meubelmakers en anderzijds kan je meteen een bestelling plaatsen.

Online meubels kopen bij Mr Dubois

Indien je online meubels wil kopen om ze snel in huis te hebben, ben je niet op het juiste plaats. Onze meubels worden gemaakt door echte meubelmakers. We maken de meubels pas wanneer er een bestelling binnenkomt. Hierdoor kunnen we onmogelijk concurreren met de leveringstermijnen van grote winkelketens. Onze producten kan je ook niet vergelijken met de die van winkelketens.

Is Mr Dubois een een oline meubel outlet?

Sorry, we zijn geen online meubel outlet. Onze meubels zijn niet afkomstig van collecties en er is geen sprake van outlet. Onze aanbod bestaat uit meubels die gemaakt worden door authentieke meubelmakers. Hierdoor kan je denken dat het prijs altijd hoog is maar dit is niet altijd het geval. De prijs hangt af van het hout en de technieken die gebruikt worden om de meubel in elkaar te steken.

Online landelijke meubels vinden?

Een specifieke productcategorie met enkel landelijke meubels hebben we niet. Indien je op zoek bent naar een specifieke genre raden we jou aan om naar de #meubelmakernaam te kijken. Stel dat #BartD meubels maakt die jouw stijl zijn dan kan je heel gemakkelijk alle meubels zien van #BartD.

Online tweedehands meubels in de webshop?

Af en toe transformeren de meubelmakers tweedehands meubels. Hierdoor is het mogelijk dat je soms online tweedehands meubels kan kopen die al volledig vefrisd zijn.

Online meubels verkopen via Mr Dubois

Maak je zelf meubels of transformeer je tweedehands meubels in echte parels? Heb je een BTW-nummer? Vul onze contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met jou!

× Chat met ons