Meubels

Al onze meubels worden ontworpen door Belgische meubelmakers. Dit maakt onze aanbod uniek! De meubels die vervaardigd zijn door onze lokale meubelmakers zijn:

✔ Stijlvol

✔ Customizable

✔ Kwaliteit

We willen alle Vlaamse meubelmakers verzamelen op onze website. Zo kan je heel gemakkelijk het aanbod bezichtigen van lokale meubelmakers en eventueel een bestelling plaatsen. We geven jou ook de mogelijkheid om meubelmakers uit jouw regio te ontmoeten. Heb je vragen over een specifieke meubel? Aarzel niet om te bellen, een bericht te sturen op Whatsapp of vul onze contactformulier in.

Waarom kiezen voor de meubels van een lokale meubelmaker?

De meubelmakers met wie we werken ontwerpen prachtige meubels. Ze hebben elk hun stijl maar de meeste voorkomende stijlen zijn industrieel, landelijk en modern. De meubels worden telkens tot in de puntjes afgewerkt. Uiteraard worden grote of complexe meubels geïnstalleerd door de meubelmakers. Het grootste voordeel is dat alle meubels op onze webshop customizable zijn. Hiervoor moet je gewoon contact nemen met ons en we bespreken de mogelijkheden.

Bovendien steun je ook de lokale economie. Door een meubel te kopen op onze website zet je meteen een meubelmaker aan het werk en steun je ook de gespecialiseerde houthandelaars. Door werk te geven aan onze meubelmakers kunnen ze bezig zijn met hun passie. Sommige meubelmakers zijn in bijberoep en andere zijn zelfstandig. De meubelmakers in bijberoep hebben de kans om zelfstandig te worden als ze genoeg bestellingen hebben. De zelfstandigen maken zich minder zorgen doordat ze meer bestellingen binnenkrijgen.

De kwaliteit van onze meubels is niet te vergelijken met een meubel afkomstig van de industriële productie. De meubels worden gemaakt met echt hout afkomstig van gespecialiseerde houthandelaars. In onze webshop kan je bij ieder product zien uit welk hout een meubel vervaardigd is. Het gewicht van onze meubels in vergelijking met grote meubelketens spreekt vanzelf. Het type hout die gebruikt wordt heeft een impact op het prijs en het levensduur van een meubel.

Maak kennis met onze nieuwste meubelmakers

Achter iedere meubel staat een gepassioneerd persoon. Ontdek wie ze zijn en hoe hun passie voor houten meubels is ontstaan. Wil je de meubels van een specifieke meubelmaker bezichtigen? Gebruik de Hashtag #naammeubelmaker in onze webshop.

Jans R.

Jans R.

#JansR

"Het zoektocht naar hout en oude meubels en die omvormen tot een stukje kunst is mijn grootste passie"

Meubelmaker regio Gent

 

Bart & Lucas

Bart & Lucas

#BartLucas

"Wij houden van hard werk maar het moet leuk blijven"

Meubelmaker Nederland

Sven C.

Sven C.

#SvenC

"Creativity takes courage"

Meubelmaker regio Vlaamse Ardennen

Hoe kies ik een meubel?

Een meubel kiezen is nooit gemakkelijk! Je wilt dat het perfect past in jouw woning, het moet gedurende jaren meegaan omdat het een dure aankoop is, het formaat moet perfect zijn. We begrijpen het allemaal!

Het voordeel van te werken met meubelmakers is dat alle meubels customable zijn. Je kan een meubel bestellen in de webshop zonder aanpassingen maar je kan perfect het formaat, het hout of andere aspecten van het meubel aanpassen aan jouw wensen. Om dit te doen moet je ons gewoon bellen, sturen op Whatsapp of onze contactformulier invullen. We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Wil je een bepaalde meubelmaker ontmoeten vooraleer je een meubel besteld? We hebben daar geen probleem mee. Je kan via de meubelmakers pagina onze meubelmakers contacteren en eventueel afspreken.

 Stel dat je in onze online meubelwinkel een meubel hebt gezien die jou aanspreekt op vlak van stijl dan kan je met de Hashtag #naammeubelmaker alle meubels zien van die meubelmaker.

× Chat met ons