Kasten

Al onze kasten worden ontworpen door Vlaamse meubelmakers. Hierdoor zijn ze uniek! De kasten die vervaardigd worden door lokale meubelmakers zijn:

✔ Stijlvol

✔Kwalitatief

✔Customizable

Ons doel is om alle meubelmakers uit Vlaanderen te verzamelen op één website. Hierdoor kan je heel gemakkelijk alle kasten bezichtigen van de meubelmakers. We geven jou ook de mogelijkheid om de kennis te maken met de ontwerpers via hun profiel. Indien je het wenst wil kan je die persoon ook ontmoeten via zijn profielpagina. Heb je een leuke kast gezien in onze webshop? Aarzel niet om ons tebellen, een bericht te sturenvia Whatsapp of vul onze contactformulier in.

Een greep uit onze aanbod van kasten

Waarom kiezen voor de kasten van een lokale meubelmaker?

De lokale meubelmakers ontwerpen ontzettend schone kasten. Elke ontwerper heeft zijn eigen stijl. Deze varieert meestal tussen industrieel, modern, Scandinavisch en landelijk. Al onze kasten zijn telkens professioneel afgewerkt. Alle meubels in onze online meubelwinkel zijn aanpasbaar. Vooral kasten worden vaak op maat gemaakt, dit is ook het geval bij ons. Indien het een complexe kast is, zal de meubelmaker die zelf komen installeren. Voor complexere bestellingen of aanpassingen kan je ons bellen, een bericht sturen via Whatsapp of en onze contactformulier invullen. We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn.

Je steunt de lokale economie als je een houten kast via onze online meubelwinkel koopt. Eens jouw bestelling compleet is begint de meubelmaker meteen aan jouw kast. Het hout waarvan de kast is vervaardigd komt van gespecialiseerde houthandelaars. Het is belangrijk dat de meubelmakers zich bezig kunnen houden met hun passie. Dit is enkel mogelijk als ze genoeg bestellingen ontvangen zonder dat ze zich zorgen moeten maken. Sommige van hen werken in bijberoep en andere zijn zelfstandig. Maar in beide gevallen geef je ze een extra opportuniteit door meubels te bestellen via Mr Dubois.

Onze kasten zijn van superieure kwaliteit in vergelijking met grote meubelketens. Het hout komt van gespecialiseerde houthandelaars en en de meubelmakers zorgen ervoor dat de kasten perfect worden afgewerkt. In onze webshop vermelden we steeds uit welke type hout een kast vervaardigd is. Het gewicht van onze meubels spreekt vanzelf in vergelijking met kasten van grote ketens.

× Chat met ons