Banken

Al onze banken worden vervaardigd door lokale meubelmakers. Hierdoor is ieder bank uniek! De banken in onze aanbod zijn: 

✔ Stijlvol

✔Kwalitatief

✔Customizable

We willen alle meubelmakers uit Vlaanderen verzamelen op onze website. Hierdoor kan je heel gemakkelijk alle banken bezichtigen van lokale meubelmakers.  

We geven je ook de mogelijkheid om kennis te maken met ontwerpers via hun profiel. Indien je het wenst, kan je de meubelmakers ook ontmoeten. Heb je vragen over een bank uit onze webshop? Aarzel niet om ons te bellen, een bericht te sturen via Whatsapp of vul onze contactformulier in.

Een greep uit onze aanbod van banken

Waarom kiezen voor banken van een lokale meubelmaker?

Onze meubelmakers zijn heel creatief en hebben veel ervaring. Maar het is vooral door het feit dat ze vrijheid hebben in hun creatie dat ze prachtige banken in elkaar steken. Elk ontwerper heeft zijn eigen stijl. Deze zijn uiteenlopend van landelijk tot scandinavisch. Sommige banken zijn ontworpen om binnen te staan. Terwijl anders banken gemaakt worden om buiten te staan. Ze worden telkens tot in de puntjes afgewerkt. Heb je een leuke bank gevonden in onze online meubelwinkel? Je kan die meteen bestellen. Heb je een aantal vragen? Dan mag je ons bellen, een bericht sturen via Whatsapp of vul de contactformulier in.

Door een bank te kopen van een Vlaamse meubelmaker steun je de lokale economie. Het hout die gebruikt wordt komt van gespecialiseerde houthandelaars. De meubelmakers kiezen voor kwaliteit. Zeker bij banken die buiten staan is het belangrijk om het juiste hout te kiezen. De levensduur van het bank zal ervan afhangen. Bij iedere bank in onze webshop kan je steeds zien uit welke hout het vervaardigd is. 

 

× Chat met ons